Winkelwagen

Betalen met iDEAL

 

 

iDeal afbeelding   

Betaal hondenvoer en kattenvoer veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL.
iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij betalen via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij Postbank, en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt bij iDEAL direct uitgevoerd. Het lijkt het meest op een pin-betaling.

 

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij Petfood.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

LET OP: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode bij de hand tijdens het besteltraject. Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn géén bijkomende kosten!

Als u internetbankiert bij één van de deelnemende banken, kunt u met iDEAL betalen. U hoeft u hiervoor niet apart aan te melden.

 

Wat kost het betalen met iDEAL?
Iedereen kan bij Petfood.nl gratis betalen met iDEAL.

 

Voordelen van iDeal
iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

- iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren

- U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, Fortis, Friesland bank, ASN bank en SNS regio bank.

- Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL

- Controle en overzicht op de betaling

- U hoeft zich niet apart aan te melden voor iDeal

 

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?
Na elke betaling met iDEAL ziet u een bevestiging die u kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt u de betaling direct in uw rekeningoverzicht terug.

 

Kan ik een iDEAL betaling terugdraaien?
Een betaling met iDEAL is na de uitvoering net als een betaling via Internetbankieren of een PIN-betaling onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

 

Meer informatie over iDEAL
Op www.ideal.nl vindt u meer informatie over het iDEAL-betaalsysteem.

 

 

Graag even wachten...