Winkelwagen

Betaalmogelijkheden Petfood.nl

Betaalgemak

Bij Petfood.nl kies je zelf hoe je betaalt. Betalen is 24 uur per dag mogelijk, 7 dagen per week. U kunt in de webshop Petfood.nl gebruik maken van de volgende betaalmethode: iDeal, Vooruitbetaling per bank en onder rembours (vanaf 100 kg). Een bank/giro-overschrijving via internetbankieren komt vaak dezelfde dag bij ons binnen, soms een volgende werkdag. De andere betaalmethoden worden direct uitgevoerd.

 

100% veilig betalen

Bij Petfood.nl bestel je altijd veilig en vertrouwd online. Al onze betalingen lopen via een beveiligde SSL verbinding. SSL, oftewel Secure Sockets Layer, draait om encryptie. SSL zorgt voor de encryptie van persoonlijke informatie en zorgt ervoor dat deze informatie niet gestolen kan worden. Het is een protocol dat dient als beveiliging voor het uitwisselen van gegevens op het internet; het is dus een veiligheidsprotocol dat de communicatie tussen uw klant en uw website versleutelt. Dit betekend dat gegevens altijd beveiligd en versleuteld worden verstuurd en u 100% veilig kunt betalen.

 

 

iDEAL, direct betalen vanuit je bank

Verwerking: direct

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Meer informatie over iDEAL

 


 

 

Bank/giro-overschrijving (vooruitbetaling)

Verwerking: direct tot 2 werkdagen

U kunt het totaalbedrag ook eerst zelf overmaken op één van onze rekeningen ovv uw ordernummer.  Nadat wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling afgeleverd op de door u aangegeven datum.

Nederland
Rekeninghouder:   Brouwers Quality Petfood
IBAN: NL61 RABO 0128 9398 93
Bank: Rabobank
Plaats: Lieshout

België
Rekeninghouder: Brouwers Quality Petfood
IBAN: BE27 7310 0977 7773
Bank: KBC
Plaats: Retie

 


 
 
 

Rembours (vanaf 100 kg)
Verwerking: direct

Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag rechtstreeks aan de chauffeur. Zorg aub voor gepast geld want de chauffeur kan niet altijd wisselen. Pinnen is helaas niet mogelijk! Onder rembours is enkel mogelijk bij bestellingen vanaf 100 kg.

Meer informatie over Rembours

 


 

 

 

Graag even wachten...